Skip to main content

Onze praktijk

Onze praktijk in de huidige vorm is ontstaan in 2022. Aanvankelijk werd er enkel logopedie aangeboden, maar de nood naar een multidisciplinair aanbod wordt in de huidige tijd groter. Daarom werd er beslist om van een logopediepraktijk over te stappen naar een praktijk waar ook psychologisch aanbod wordt gegeven. Op deze manier hopen we mensen te kunnen helpen in de streek rond Lokeren en Lochristi. Momenteel is onze praktijk nog steeds groeiende en kunnen andere (para)medische beroepen zich ook aansluiten bij ons.

We houden regelmatig een teamoverleg, zodat grote hulpvragen bij ons zeker gehoord worden.

Deborah Jacob

Logopediste - Praktijkverantwoordelijke

Hallo! Mijn naam is Deborah. Enkele jaren geleden heb ik België even verlaten om buitenlands vrijwilligerswerk te doen in een bergschooltje in Peru. Hier heb ik ervaren hoe nuttig een multidisciplinaire samenwerking is voor de begeleiding van kinderen. Het startte met een klein ideetje en in 2022 werd het dan eindelijk werkelijkheid.

Naast mijn inzet voor de kinderen in de praktijk, haal ik mijn energie ook uit hobby’s en andere interesses. Ik speel zelf frequent muziek en volg muziekles aan de Kunstacademie te Lokeren. Daarnaast houd ik ook af en toe van een lekker gebakken taartje. Deze kneepjes leer ik dan weer in het volwassenonderwijs te Lokeren. Mijn leer- en nieuwsgierigheid worden af en toe op pauze gezet, zodat ik tijd kan maken voor mijn familie en mijn vrienden. Dan kan ik uren genieten van het samenzijn!

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 0496 84 00 31